Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Har du styr på dine markedsføring og sociale medier?

I en tid hvor vi aldrig har brugt mere tid online, er det som virksomhed et must, at optræde på de sociale medier. Men har I styr på virksomhedens sociale medier? Rammer i målgruppen, er i konsekvente, hvordan er det visuelle udtryk og vigtigst, har i øjet på målet... og har i det hele tiden?

Vi har hjulpet mange virksomheder med deres sociale medier.

De fleste er klar over, at det er vigtigt at være tilstede på de sociale medier. De fleste har også oprettet facebook og instagram - med gode intentioner. Dog opdager mange, at en SoMe-succes ikke kommer uden en gennemtænkt og strømlinet indsats.

Mange går i stå, er ikke konsekvente i deres posting-flow og negligerer deres sociale medier. Dette er en af de mest selvskadende fejl en virksomhed kan begå. Et haltende, mangelfulgt og misligholdt online univers, der er søsat for at repræsentere virksomheden udadtil – ja, det kan desværre have direkte modsat effekt og endda fremstille virksomheden uprofessionel.

Hos Dahl Connect kan du både få hjælp til, at styre alle dine SoMe aktiviteter eller få indhold tilsendt hver måned - lige til at poste.

Ønsker du, at dine sociale medier har sammenhæng og understøtter din forretning – men mangler du tiden? 

Med vores SoMe-pakke klarer vi alt fra start til slut. Du modtager hver måned en SoMe- plan og efter endt måned, en statusrapport over aktivitet og indsats.

Tidsbesparende og effektivt – nemmere bliver det ikke, at have en stærk SoMe profil.

Ønsker du hjælp til en solid strategi og produktion af det visuelle udtryk og indhold? 

Vores Content-pakke, er sammensat til dig, der selv ønsker, at forfatte tekster og poste indholdet, men ikke har tiden til, at producere godt, strømlinet og konsekvent indhold.
I samarbejde lægger vi en plan for det visuelle udtryk, der sikrer, at indholdet afspejler din forretning og produkt og vi sørger for at producerer materialet. Hver måned lander indholdet i din indbakke – lige til lægge op på de sociale medier.

Nemt, målrettet og effektivt.​

Sociale Medier

Håndtering af alle aktiviteter vedr. SoMe med en månedlig SoMe-plan til din godkendelse og efterfølgende statusrapport på månedlig aktivitet.

  • Opstart med strategiplanlægning

  • Content produktion – billede skydning

  • Tone of voice – tekstforfatning

  • Månedlig SoMe-plan

  • Posting – udførelse af aktiviteter

  • Månedlig statusrapport

Content Produktion

Content produktion i form af billeder og materiale finpudset og klar til posting på de dine sociale medier.

• Opstart og produktforståelse

• Visuelstrategi – moodboard

• Billedskydning

• Fotoredigering

• Billedpakke afsendes

Dahl Connect, ​Bellisvej 1, Slagslunde, 3660 Stenløse, CVR: 39308827, Tlf.: 61 59 33 33