Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Har I styr på jeres markedsføring og sociale medier?

I en tid, hvor vi aldrig har brugt mere tid online, er det som virksomhed et must at optræde på de sociale medier. Men har I styr på virksomhedens sociale medier?

  • Rammer I målgruppen?
  • Er I konsekvente?
  • Hvordan er det visuelle udtryk og vigtigst - har I øjet på målet? Og har I det hele tiden?

​​

Vi har hjulpet mange virksomheder med deres sociale medier.

De fleste er klar over, at det er vigtigt at være tilstede på de sociale medier. De fleste har også oprettet Facebook og instagram - med gode intentioner. Dog opdager mange, at en SoMe-succes ikke kommer uden en gennemtænkt og strømlinet indsats.

Mange går i stå. De er ikke konsekvente i deres posting-flow og negligerer deres sociale medier.

Dette er en af de mest selvskadende fejl, en virksomhed kan begå. Et haltende, mangelfulgt og misligholdt online univers, der er søsat for at repræsentere virksomheden udadtil – ja, det kan desværre have direkte modsat effekt og endda fremstille virksomheden som uprofessionel.

Hos Dahl Connect kan I både få hjælp til at styre alle Jeres SoMe aktiviteter eller få indhold tilsendt hver måned - lige klar til at poste.

​​

Nemt, målrettet og effektivt.​

Ønsker I, at Jeres sociale medier har sammenhæng og understøtter Jeres forretning – men mangler tiden?

​Med vores SoMe-pakke klarer vi alt fra start til slut. Vi lægger i fællesskab en strategi, kreerer content, tekstunivers og lægger indholdet op på virksomhedens sociale medier. I modtager hver måned en SoMe-plan og efter endt måned - en statusrapport over aktiviteter og indsats.

Tidsbesparende og effektivt – nemmere bliver det ikke at have en stærk SoMe profil.

Ønsker I hjælp til en solid strategi og produktion af det visuelle udtryk og indhold?

Vores Content-pakke er sammensat til Jer, der selv ønsker at forfatte tekster og poste indholdet, men ikke har tiden til at producere godt, strømlinet og konsekvent indhold. I samarbejde lægger vi en plan for det visuelle udtryk, der sikrer, at indholdet afspejler Jeres forretning og produkt, og vi sørger for at producere materialet. Hver måned lander indholdet i din indbakke – lige til lægge op på de sociale medier.​

Dahl Connect, ​Bellisvej 1, Slagslunde, 3660 Stenløse, CVR: 39308827, Tlf.: 40 92 34 02