Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Har I styr på jeres markedsføring og sociale medier?

I en tid, hvor vi aldrig har brugt mere tid online, er det som virksomhed et must at optræde på de sociale medier. Men har I styr på virksomhedens sociale medier?

  • Rammer I målgruppen?
  • Er I konsekvente?
  • Hvordan er det visuelle udtryk og vigtigst - har I øjet på målet? Og har I det hele tiden?

​​

Vi har hjulpet mange virksomheder med deres sociale medier.

De fleste er klar over, at det er vigtigt at være tilstede på de sociale medier. De fleste har også oprettet Facebook og instagram - med gode intentioner. Dog opdager mange, at en SoMe-succes ikke kommer uden en gennemtænkt og strømlinet indsats.

Mange går i stå. De er ikke konsekvente i deres posting-flow og negligerer deres sociale medier.

Dette er en af de mest selvskadende fejl, en virksomhed kan begå. Et haltende, mangelfulgt og misligholdt online univers, der er søsat for at repræsentere virksomheden udadtil – ja, det kan desværre have direkte modsat effekt og endda fremstille virksomheden som uprofessionel.

Hos Dahl Connect kan I både få hjælp til at styre alle Jeres SoMe aktiviteter eller få indhold tilsendt hver måned - lige klar til at poste.

​​

Nemt, målrettet og effektivt.​

Hvad er PR?

Public Relations influerer opinionen og regulerer mediebilledet for derved at skabe en gensidig og positiv forståelse mellem virksomheden/produktet og omverdenen.

Arbejdet med Public Relations skal bygge på integritet og ærlighed, og der skal være en direkte forbindelse mellem ord og handling, der sikrer virksomhedens/produktets troværdighed.

Vores mission er at mindske afstanden mellem din virksomhed og dine kunder, og at holde offentligheden opdateret om dit firmas fremgang samt nyheder indenfor produkter m.v.

Dahl Connect

Med mange års erfaring inden for skønhed og livsstil og dertil svarende stærke netværk, tilbyder vi en bred vifte af PR-ydelser som pressematerialer, skabe eksponeringer i forskellige medier og magasiner, events, arrangere fremvisninger for pressen samt celebrity endorsement - vi har et netværk af tv-værter, skuespillere og andre kendte personer, der kan agere brandambassadører.

Vi mener at, god PR styrker et brands image og budskab, og det er et effektivt supplement til markedsføringsaktiviteter. Omtale i medierne skaber større produktkendskab, og det kan være med til at flytte holdninger og ændre forbrugsadfærd hos din målgruppe.

God PR handler om god historie i de rette medier og er afgørende for om dit brand kommer i forbrugernes bevidsthed. Hos Dahl Connect hjælper vi kunden med at skabe kendskab omkring dit brand og produkt via pressemeddelelser, personlige møder og præsentationer om dit brand hos bladhusene, events, omtale hos bloggere og magasinerne. Derudover skaber vi unikke oplevelser af brandets og produkterne via specielle produktsendinger til journalister og bloggere, og dette udarbejdes i samarbejde med kunden.

Dahl Connect, ​Bellisvej 1, Slagslunde, 3660 Stenløse, CVR: 39308827, Tlf.: 40 92 34 02